Jeg tilbyder kærlig, ansvarsfuld og opmærksom weekend  hunde pasning i mit eget hjem.

Jeg passer kun en hund af gangen, med undtagelse af hvis hundene kommer fra samme husstand og kan godt med hinanden.

Dette er inklusiv to daglige lufte ture, klap, kæl, opmærksomhed og den rette aktivering. Der fodres efter ejers ønsker (ejer medbringer selv foder, diverse tilskud, snacks og godbidder)

Hundene har fri adgang i hele mit hjem, samt 500 kvm stor indhegnet have. De må færdes i sofa og seng såfremt de ønsker dette, hundene bliver luftet i roligt sommerhus kvarter ved Saxild strand kun 200 meter fra vandet. Gåturene vil forgå i kvarterets lækker gåturs områder, ved vandet, på landevejen og på de mange brede stier.

Jeg har egne snore og aktivitets redskaber og legetøj, ønsker du at medbringe jeres egne hunde ting så er i selvfølgelig velkommen til dette. Jeg anbefaler i medbringer et stykke tøj med jeres duft på, hundens eget tæppe og ynglings legetøj.

EKTRA PLEJE OG AKTIVERING:

Der kan tilkøbes ekstra pleje eller aktivering, så som gåtur, sportræning /næse arbejde, lydigheds træning, motorik træning og massage.

Image
Image
TRÆNINGS OG ADFÆRDS OPHOLD 

Har i brug for extra hjælp til en adfærds eller trænings udfordring, måske har i en stresset/angst hund og mangler tid og de rette rammer for at kunne give jeres hund de bedst mulige trænings omstændigheder. Jeg tilbyder at træne jeres hund, udarbejde handleplan og undervisning i denne. Denne service er inklusiv 1-3 timeres individuel og obligatorisk undervisning i handleplanen. 

Ud fra samtale med jer vudere jeg om det er en adfærd eller træning opgave jeg kan hjælpe med.

Pris: Afhænger af hvor mange dage og omfanget af problemet er- kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

FORSIKRING:

Hunden skal have den lovpligtige ansvarsforsikring og være vaccineret efter gældende regler.

Der skal aftales et hilse på møde inden første pasning bliver reseveret, dette er så jeg kan møde hundene og vudere deres behov, og for at jeg er sikker på at de vil kunne håndtere at blive passet af en fremmede. Samt for at ejer og hundene kan møde mig og se omgivelserne så I også føler jer tryg ved at overlade jeres kære hunde i mine hænder. Bor i meget langt væk kan vi lave en sær aftale og mødes over telefonen via facetime, skype eller messenger.

For yderligere info kontakt mig på: lone@thomsen-og-hund.dk

PRISER:                                                                    

Pasning tilbydes primært i weekenderne og enkelte helligedage - begrænset ledige tider, kontakt mig hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste. Det er IKKE længere muligt med ferie pasning. 

Kan og må hundene være alene i mit hjem eller være med i bil op til 3-4 timer er prisen for en hund:

400kr. pr. på begyndt døgn. For to hunde er prisen 550 kr. pr. på begyndt døgn.

WEEKEND- Afleveres hunden(e) fredag efter kl 16.00 og afhentes søndag senest  kl 16.00 så er prisen 1200kr. for både en og to  hund.

Kun meget få ledige weekend tider, ønsker du at komme på min pasnings liste og få tilbudt ledige tider som de første, så send mig en mail.  

PRISER FOR HUNDE MED SÆRLIGE BEHOV

KUN meget få ledige tider.

Kan hunden ikke være alene eller har på den på anden måde extra særlige behov og kan derfor ikke  være uden opsyn, så er prisen for en hund: 700kr pr. på begyndt døgn. For to hunde er prisen: 1000 kr pr. på begyndt døgn. 

Ved reservation  betales der 1/2  af gebyret (reservationen er først gældende efter betalingen er modtaget) senest 14 dage før pasnings datoen betales det resterende beløb. for at få det fulde beløb refunderet skal der meldes  afbud senest  1 mdr.forud.

Image