PASNING
Hunde træning. hvalpe hold. lydigheds træning. adfærds træning. adfærds problemer. alene hjemme problemer. hold træning. pasning. hunde pension. privat hunde pension. aggresiv adfærd.
hundepension og privat hunde pasning. hunde kennel. hunde center.

HUNDE PASNING


Jeg tilbyder kærlig, ansvarsfuld og opmærksom hunde pasning i mit eget hjem.

Jeg passer kun en hund af gangen, med undtagelse af hvis hundene kommer fra samme husstand og kan godt med hinanden.

Dette er inklusiv to daglige lufte ture, klap, kæl, opmærksomhed og den rette aktivering. Der fodres efter ejers ønsker (ejer medbringer selv foder, diverse tilskud, snacks og godbidder)

Hundene har fri adgang i hele mit hjem og må færdes i sofa og seng såfremt de ønsker dette, hundene bliver luftet i roligt villa kvarter, park og skov.

Jeg har stor hundepude, skåle, egne snore og aktivitets redskaber og legetøj, ønsker du at medbringe jeres egne hunde ting så er i selvfølgelig velkommen til dette. Jeg anbefaler i medbringer et stykke tøj med jeres duft på, hundens eget tæppe og ynglings legetøj.


EKTRA PLEJE OG AKTIVERING:

Der kan tilkøbes ekstra pleje eller aktivering, så som gåtur, sportræning /næse arbejde, lydigheds træning, motorik træning og massage.


FORSIKRING:

Hunden skal have den lovpligtige ansvarsforsikring og være vaccineret efter gældende regler.

Der skal aftales et hilse på møde inden første pasning bliver reseveret, dette er så jeg kan møde hundene og vudere deres behov, og for at jeg er sikker på at de vil kunne håndtere at blive passet af en fremmede. Samt for at ejer og hundene kan møde mig og se omgivelserne så I også føler jer tryg ved at overlade jeres kære hunde i mine hænder. Bor i meget langt væk kan vi lave en sær aftale og mødes over telefonen via facetime, skype eller messenger.

For yderligere info kontakt mig på:

lone@thomsen-og-hund.dk


PRISER:                                                                    

Pasning tilbydes kun fra fredag eftermiddag til mandag eftermiddag. 

Kan og må hundene være alene i mit hjem eller være med i bil op til 3-4 timer er prisen for en hund:

400kr. pr. på begyndt døgn. For to hunde er prisen 550 kr. pr. på begyndt døgn.


WEEKEND- Afleveres hunden(e) fredag efter kl 16.00 og afhentes søndag senest  kl 16.00 så er prisen 1000kr. for en hund/ 1200 kr to hunde. Kun meget få ledige weekend tider så anbefales der reseveres i god tid.


RABAT TIL FASTE KUNDER- Har du behov for fast kontunuerlig pasning så tilbyder jeg rabat/klippekorts ordning, kontakt mig for et tilbud.


PRISER FOR HUNDE MED SÆRLIGE BEHOV

KUN meget få ledige tider.

Kan hunden ikke være alene eller har på den på anden måde extra særlige behov og kan derfor ikke  være uden opsyn, så er prisen for en hund: 700kr pr. på begyndt døgn. For to hunde er prisen: 1000 kr pr. på begyndt døgn. ( først ledige tider i september 2019) 


Ved reservation  betales der 1/2  af gebyret (reservationen er først gældene efter betalingen er modtaget) senest 14 dage før pasnings datoen betales det resterende beløb. for at få det fulde beløb refunderet skal der meldes  afbud senest  1 mdr.forud.