OM MIG
eksamineret adfærds behandler. eksamineret yoga lærer. www.thomsen-og-hund.dk www.yoga-in-life.dk professionel hunde træner. proffessionel adfærds rådgiver. adfærds konsulent. familie hunden. hunde og dominans. den stresset hund.hunde sprog. formidler. hunde og menneske sprog. kommunikation. positiv træning.

OM MIG


Jeg er fra 1981 og har altid været meget glad for dyr- jeg er opvokset i et hjem med katte, har haft hest siden 1992 og hund siden 2004. 

Efter 10 dejlige år sammen med min skønne hund Baby og 22 lige så dejlige år med min kære hest Trexo, måtte jeg i år 2016 sige farvel til dem begge.

Jeg føler mig meget heldig over at have fået lov at kende dem begge i så mange år og ikke mindst for alt de lærte mig om  livet og dyreadfærd - der i blandt hvad kærlighed egentligt er og jeg dybt taknemmelig for at have haft dem i mit liv.


Jeg er oprindelig uddannet salgs assistenst, men de sidste mange år har jeg udover hundejob haft arb. som produktions medarbjder.

I fritiden er jeg meget glad for at ae på andres hunde, live musik, meditere og praktisere yoga og har siden 2018 også undervist andre i yoga da jeg der blev certificeret yoga lærer.

   

Mine første tid som hundefører forgik i Dch regi hvor fra jeg har en del års erfaringer med almen lydighedstræning.

Min bevæggrund til at begynde at studere hundeadfærd er ikke udelukkende på grund af min interesse for det at træne hund.

Jeg påbegyndte adfærdsbehandler-uddannelsen, da min egen hund pludselig ændrede adfærd og blev angst og udfarende   overfor andre hunde. Jeg fik i situationen mange modstridende råd og forklaringer på hendes adfærd, - dog uden at nogen af dem løste problemet.

Disse oplevelser med min egen hund har lært mig MEGET om hvordan og hvor forskelligt problemadfærd skal håndteres.

Jeg kan derfor til fulde sætte mig ind i de frustrationer og problemer man til hverdag oplever som hundeejer til en hund som for eksempelvis er angst, aggressiv eller anden type for problem adfærd.


I 2011 startede jeg på uddannelsen som træner og adfærdsbehandler hos Alpha Hundeadfærdscenter. En 3 årig uddannelse, som gav en solid teoretisk og praktisk viden omkring hundeadfærd, træning og problemløsning, alt som kan bruges i arbejdet med hunde på mange niveauer.


Den teoretiske og praktiske undervisning er baseret på opdateret faglig viden samt grundigt undersøgte metoder. Jeg afsluttede min uddannelse i 2014, men interessen for ny viden stopper aldrig. Man lærer så længe man lever - såvel menneske som hund.

Jeg har under og efter min uddannelse yderligere efteruddannet mig på diverse kurser både inden for hundenes anatomi, bevægelse, psykologi, adfærd og træning.

Mit mål og ønske med dette arbejde er først og fremmest at hjælpe hundeejere og deres hunde med at opnå en bedre forståelse for hinanden og derfor få et fredfyldt og lykkeligt fællesskab.


CV


 • 2019- 1 MODUL,AKADEMIUDDANNELSE I KOMMUNIKATION OG FORMIDLING-KOMMUNIKATION I PRAKSIS 
 • 2015-SEMINAR: PROFESSOR CLIVE D. L. WYNNE.
 • 2014- KURSUS: HUND OG TRÆNING, FÅ STYR PÅ DIN HVERDAG- KLIK DIG TIL DEN.
 • 2014- 3 ÅRIGE UDDANNELSE: EKSAMINERET HUNDETRÆNER OG HUNDEADFÆRDSTERAPEUT VED ALPHA HUNDEADFÆRDSCENTER.
 • 2014- KURSUS: DOG ANATOMY VED GERADE O`SHEA.
 • 2014- KURSUS: DR. SOPHIA YIN.
 • 2014- FOREDRAG: STRESS FOREDRAG VED ANDERS HALLGREN.
 • 2013- KURSUS: CANINE ORIGIN, COGNITION AND BEHAVIOER VED PROFESSOR CLIVE D. L. WYNNE.
 • 2013- FORDRAG: ADFÆRD OG SMERTE VED ALPHA ADFÆRDSCENTER OG CHRISTIAN HEMBO-MAGTOR.
 • 2012- KURSUS: DR. RAY COPPINGER.
 • 2011-KURSUS: HUNDEMASSAGE TIL HUSBEHOV
 • 2011- KURSUS: DR. RAY COPPINGER.BETALINGS INFORMATIONER

 

 • Via mobil pay til 20 72 62 27
 • Kontant ved fremmøde.

 

Ønsker man at aflyse en træningstime eller konsultation skal dette så vidt muligt gøres 2 dage før den aftalte tid.


PRISER

Priserne er oplyst ved hver service.SAMARBEJDS PARTNER


TRÆNER OG ADFÆRDS KONSULENTER